אודות מעדני דיגה בנצי

מאיפה הכל התחיל?


חברת מעדני דיגה בנצי החלה את דרכה בתחילת שנות ה-70 כקונדיטוריה קטנה ומשפחתית ביפו.

"זה התחיל מגעגוע לבית המאפה של הוריי בבולגריה" מספר בנצי, אבי המשפחה.

בנצי ובנו איציק, העמיקו, ביססו והפכו את מעדני דיגה בנצי לחברה המובילה בארץ בתחומה שלצידם צוות ותיק, מוכשר ומסור. וכך במרוצת השנים הצטרפו לעסק ילדיו של איציק - עמית, יובל ואיתי שמביאים איתם יזמות ורוח צעירה ומניפים על דגלם לשמר איכות אמינות ומקצועיות.

החברה מתעסקת בייצור ושיווק דברי מאפה קפואים ומחזיקה בכשרות "לנדא" ובית יוסף.

תפריט המוצרים שלנו כולל מגוון רחב של מוצרים כגון קרואסונים, בורקסים, מאפי שמרים, מאפי חגים, לחמניות, חלות ובצקים קפואים מכל הסוגים תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים ללא שומן טראנס וללא ביצים כלל. אנו מציעים את שירותינו בעיקר לשוק הסיטונאי- קונדיטוריות, בתי קפה, טאבונים, בתי מלון ואולמות אירועים. לחברה תקני בטיחות מחמירים ביותר בטכנולוגיה מתקדמת.

החברה נבחנת מדיי שנה על ידי המכון לבקרה ואיכות, ונמצאה מתאימה לדרישות התקן ISO 9001:2023

העיסוק התמידי ושאינו מתפשר באיכות, שירות אדיב, אמין, מהיר, ומקצועי ללקוחותינו, הוא זה שנותן לנו יתרון אל מול המתחרים.

לצפייה במוצרים לחצו כאן

דרושים


מחכים לכם ! משפחת מעדני דיגה בנצי מחפשים עוד מובחרים לנבחרת המשובחת שלנו !!

עובדים מקצועניים עם חיוך על הפנים - שרוצים להרגיש בבית ועוד לקבל על זה כסף 😊

תפקידי ניהול, תפקידי תפעול וייצור, נהגי משאיות / עוזרי נהג , מחסנאי, בקרי איכות, סוכני מכירות.
אז .. מלאו את הפרטים שלכם ונחזור אליכם בהקדם.

טופס דרושים דף אודות

צור קשר

נשמח לעמוד לשירותכם בכל נושא. 
יש באפשרותכם את האופציה לשיחת טלפון , שליחת ווצאפ, לכתוב לנו במייל או להשאיר פרטים בטופס ונחזור אליכם בהקדם האפשרי.

Contact Us

Share by: