איך עושים את זה נכון?

אז איך עושים את זה נכון?


חלק בלתי נפרד מהעבודה השוטפת שלנו וממה שעומד לנגד עיננו באופן תמידי ויום יומי זה מתן השירות המקסימלי ללקוחותינו.
אז חשבנו שוב, כיצד נוכל למקסם את השירות שלנו ללקוחות החברה על מנת שיוכלו לקבל את המוצר המושלם. משלב חומרי הגלם ועד לציוד הציוד הטכנולוגי המתקדם ביותר על מנת לקבל מוצר איכותי ברמה הגבוהה ביותר.

השכלנו והבנו שזה לא נגמר במכירת המוצר, זה חייב להתלוות תמיד בשירות אדיב ונעים ושיתוף פעולה פורה

לשם כך אספנו טיפים ושיטות אפייה מומלצות שיתנו ללקוח את הניצוץ הראשוני עבורכם ומשם נותר רק להתענג מהריחות והטעמים המושלמים, בהצלחה.

שימו לב לכל אחד תנאיי אפייה שונים: תנור, תא תפיחה פנימי / חיצוני ועוד המון משתנים שעושים את כל ההבדל!! 
ולכן שלב האפייה עצמה לא זהה לכולם ואינדיבידואלי בהתאם לחנות שלכם.
בשביל ייעוץ אישי ומקצועי יותר, אנחנו זמינים תמיד ויותר מנשמח להיות חלק מתהליך למוצר המושלם .
איציק 0505380871

המלצות לאופן הכנה:

חלות ולחמניות

  • פיזור המוצר על תבנית המתאימה עבורו.
  • ממתינים להפשרה מלאה של המוצר
  • שלב הקישוט הראשוני :
    מקשטים את המוצר עם שומשום / פרג / סולת/ קצח/ סובין וכו..
  • ולתא תפיחה. שחומם מראש לטמפרטורה של 30 מעלות
  • כשהמאפה מכפיל את נפחו - הוא מוכן לתנור.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות 
     
    (שימו לב ! לכל אחד תנאיי אפייה שונים. בשביל ייעוץ אישי ומקצועי 0505380871)
  • חלות : מורידים את החום עם מים ל 150 מעלות ואופים על 180 מעלות למשך 22 דקות.
  • לחמניות : מורידים את החום עם מים ל170 מעלות ואופים על 180 מעלות למשך 18-20 דקות 

המלצה לבצק עלים / פילאס

  • פיזור המוצר על תבנית המתאימה עבורו.
  • ממתינים להפשרה מלאה של המוצר
  • מברישים עם ביצה או תחליף ביצה.
  • שלב הקישוט : מקשטים את המוצר עם שומשום / פרג / קצח וכו...
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 190 מעלות 
    זמן אפייה כ20 - 25 דקות 

    (שימו לב! לכל אחד תנאיי אפייה שונים. בשביל ייעוץ אישי ומקצועי 0505380871)

המלצה למאפה שמרים

  • פיזור המוצר על תבנית המתאימה עבורו.
  • ממתינים להפשרה מלאה של המוצר.
  • שלב הקישוט הראשוני : מקשטים את המוצר עם סוכריות שוקולד / פרג / שקדים קלויים וכו...
  • לתא תפיחה. שחומם מראש ל30 מעלות.
  • כשהמאפה מכפיל את נפחו - הוא מוכן לתנור.
  • מברישים עם ביצה או תחליף ביצה .
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 
    זמן אפייה כ17- 20 דקות 
    (שימו לב ! לכל אחד תנאיי אפייה שונים . בשביל ייעוץ אישי ומקצועי 0505380871)
  • לאחר האפייה מברישים את המוצר בסירופ סוכר.
    (יחס של 2/1 – 2 קילו סוכר , 1 ליטר מים)


  • אוזני המן
  • פיזור המוצר על תבנית המתאימה עבורו.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך כ17 דק
    (שימו לב ! לכל אחד תנאיי אפייה שונים. בשביל ייעוץ אישי ומקצועי 0505380871)
  • שלב הקישוט : מפזרים מעל אבקת סוכר


דגשים

  • רצוי שהמוצר יהיה קפוא וישר לאפייה

סופגניות מטוגנת:

  • פיזור המוצר על תבנית המתאימה עבורו. ניתן לאפות ביחד עם המגש קרטון
  • ממתינים להפשרה מלאה של המוצר
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל190 מעלות - 5 שניות מים (לא חובה) 
    במשך כ2-3 דק אפיה.
  • (שימו לב ! לכל אחד תנאיי אפייה שונים. בשביל ייעוץ אישי ומקצועי 0505380871)


דגשים

  • ניתן לאפות ביחד עם המגש קרטון
  • לא להפשיר ולהקפיא מחדש על מנת להימנע מקרום סביב הבצק אשר מקלקל את איכות הסופגנייה

סופגניות קפוא :

  • פיזור המוצר על תבנית המתאימה עבורו.
  • ממתינים להפשרה מלאה של המוצר
  • ולתא תפיחה. שחומם מראש לטמפרטורה של 30 מעלות
  • כשהמאפה מכפיל את נפחו - הוא מוכן לטיגון.
  • מחכים בטמפרטורת החדר 2 -3 דקות ומכניסים לטיגון.
  • מכניסים למטגנת שחוממה מראש ל 180 מעלות כ- 3 דק כל צד.
  • שלב הקישוט הסופי: לאחר הטיגון ממלאים / מקשטים את הסופגנייה במגוון ממרחים לבחירתכם / אבקת סוכר.

מאפה עוגות שמרים/ קראנץ

  • פיזור המוצר על תבנית המתאימה עבורו. העוגה מגיעה עם קרטון המיועד לאפייה.
  • ממתינים להפשרה מלאה של המוצר.
  • לתא תפיחה. שחומם מראש ל30 מעלות.
  • כשהעוגה מכפילה את נפחה - היא מוכנה לתנור.
  • מברישים עם ביצה או תחליף ביצה .
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 
    זמן אפייה כ22-27 דקות 
    (שימו לב ! לכל אחד תנאיי אפייה שונים . בשביל ייעוץ אישי ומקצועי 0505380871)
  • לאחר האפייה מברישים את המוצר בסירופ סוכר.
    (יחס של 2/1 – 2 קילו סוכר , 1 ליטר מים)

לחמי מחמצת

לחמים :

  • פיזור המוצר על תבנית המתאימה עבורו.
  • ממתינים להפשרה מלאה של המוצר
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך כ10 דק
    (שימו לב ! לכל אחד תנאיי אפייה שונים. בשביל ייעוץ אישי ומקצועי 0505380871)

לחמניות :

  • פיזור המוצר על תבנית המתאימה עבורו.
  • ממתינים להפשרה מלאה של המוצר
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך כ5 דק
    (שימו לב ! לכל אחד תנאיי אפייה שונים. בשביל ייעוץ אישי ומקצועי 0505380871)

צור קשר

נשמח לעמוד לשירותכם בכל נושא. 
יש באפשרותכם את האופציה לשיחת טלפון , שליחת ווצאפ, לכתוב לנו במייל או להשאיר פרטים בטופס ונחזור אליכם בהקדם האפשרי.

טופס צור קשר עמוד איך עושים את זה נכון

Share by: